Den populære Voksipose har mange anvendelsesmuligheder. Som udgangspunkt kan den fungere som både lift, sovepose og kørepose. Specielt babyer født om vinteren, kan have stor glæde af Voksiposen, da den hjælper til at holde babyen varm. Voksiposen kan fås på tilbud eller udsalg, og derved kan man spare flere hundrede kroner.Voksiposens er babyens vinterhi. Skabt i lækker materiale (bl.a. godt uld), fungerer posen om vinteren som ulddyne. Samtidig kan voksiposen have flere praktiske funktioner, som f.eks lift. Det er super nemt at transporter barnet i en voksipose med bæreplade. Køber man en voksi uden bæreplade, kan den købes separat – og desuden få håndtag på posen.

Uden bærepladen fungere voksiposen som en god dyne, der kan holde babyen varm i sin barnevogn (især om vinteren – om sommeren kan de blive lidt for lune).

Voksipose på tilbud eller udsalg

Der er ret mange penge at spare på udsalg og tilbud. Den normale pris for en original voksipose med bæreplade er i omegnen af 2.500 kroner, hvilket må siges at være en slags penge. På tilbud kan de dog erhverves helt ned til 1500 kroner. F.eks har Bilka i skrivende stund en original voksi til 999,-. Du kan se den her.

Voksi kopier er billigere

Kan du ikke finde et godt udsalg eller tilbud på voksiposer, kan de- som alt andet – fås billigt som kopier. Voksi’erne kan fås meget billigere som kopi. Trille posen er en mulighed. Den kan sommetider fås til det halve af en voksipose (selvom den er på tilbud).