Vitrineskabe er meget moderne for tiden. Især de vitrineskabe der har et lidt gammelt look, er meget moderne. Det kan være vanskeligt at få fat i det helt rigtige antikke vitrineskab – det må jo gerne være lidt rustikt og se lidt gammelt ud. Du kan få mere info om vitrineskabe her på siden.Ordet ’Vitrine’ stammer fra latin og betyder glas. Vitrineskab er altså et skab med glas. I dag associeres det ofte med et gammelt, rustikt og romantisk glasskab der ”varmer” lidt i hjemmet.

På museer og lignende er vitrineskabe store glasbokse hvor der ofte opbevares genstande af særlig værdi. Her har skabene til formål at beskytte genstanden mod berøring.

Gammelt vitrineskab

Før du køber et vitrineskab, skal du gøre op med dig selv, om det måske kan være en fordel at købe et brugt vitrineskab. Sommetider er det jo netop det gamle look man ønsker – og hvad er så mere nærliggende end at kigge på noget der i forvejen aer brugt? Frem for at købe et nyt skab der er ’imiteret’ gammelt, kan det måske være interessant at tage brugte skabe med i sine overvejelser?

Sommetider kan der være penge at spare ved at købe det brugt, men det er ikke helt sikkert. Visse vitrineskabe kan faktisk være dyre på trods af, at de er gamle og brugte. Det skyldes er netop at det antikke og gamle vitrineskab er så eftertragtet, som det er.

Ønsker du et mere moderne vitrineskab, kan man kigge i de store boligkæder eller møbelforretninger. Bare gør dig selv den tjeneste at kig på nettet også. Sammenlign priserne, for du kan spare mange penge ved at handle på nettet.
Alternativt kan du bruge nettet som en indgangsvinkel til forhandling i den fysiske butik. Ofte kan man presse prisen lidt, hvis der er gemt en økonomibevidst jyde inden i. :-)

Hvad er din yndlingsfarve på vitrineskabe? Sort, hvid, træ eller noget helt fjerde?

God jagt på dit “nye” vitrineskab.