Mode, rejser og billige tilbud

De gode tilbud og billige varer online...

Transportbur til hunde – transporter hunden i et godt og billigt hundebur

Transportbur til hunde kan fås i mange forskellige typer. Lige fra bure med metal gitter eller plastik til transportbur af nylon med velkro, forstærket med metalrør i siderne.
Prisen på transportbure afhænger som regel af størrelsen og typen. Læs mere herunder hvis du mangler et transportbur…Det er rart at have et sted til hunden under transport. Et hundebur i bagagerummet på bilen er fint, hvis man vil undgå fældning og skidt i bilen. Med et hunde transportbur, er det begrænset til et mindre område, og det er jo rart nok. Men gør din hund den tjeneste at købe et bur, som den kan vende og dreje sig i. Det er jo ikke sjovt at sidde fastklemt. :-)

Hund

Jeg har netop investeret i et transportbur til min cockerspaniel. Det skulle selvsagt ikke være verdens største bur, så jeg slap forholdsvist billigt. Jeg endte med at købe et bur med plastik-bund og metal gitter. Min erfaring siger mig også, at de bure med metal-gitter er nemmest at håndtere. Hunden er godt tilfreds med buret, og hopper gladeligt ind og lægger sig, når vi skal gå tur.

Har du en større og mere kraftig hund, er det nødvendigt med et større bur. Er transporttiden lang, vil jeg anbefale et endnu større bur, så hunden har lidt plads at gøre godt med.

Materialet af transportbur afhænger også lidt af din hunds type. Har du en kraftig muskuløs hund, er det måske smart med et metalbur. Bure med gitter er også mere lyse, og hunden har frit udsyn, hvilket i mine øjne er et stort plus.

Transportbur hund

Jeg fandt mit hundebur hos petdreams, som har et ret stort sortiment af bure til hund. Priserne er umiddelbart fornuftige, så prøv at kig der.

Pøj pøj med dit køb, hvis du er på udkig efter transportbur hund.

1 Comment

  1. Udmærket guide. Den vigtigste begrundelse for at vælge transportbur i bilen er efter min mening, at det er langt mere sikkert:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*