Måske trænger du til mere fryseplads, måske er din gamle kummefryser stået af, eller måske vil du anskaffe en mere energivenlig (og dermed billigere) fryser. Uanset hvad så har du mulighed for, at få nogle gode og billige kummefrysere på tilbud NETOP NU.Inden du køber en ny, er det naturligvis vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvilke behov du har til din nye kummefryser – og om du overhovedet har behovet.

Normalt vil man være rigeligt dækket ind med en almindelig skabsfryser, men sommetider kan der være brug for mere plads. Familieforøgelse, større bopæl eller ændrede madvaner. Og der er både ulemper og fordele ved at anskaffe sig en kummefryser. Overvej derfor, om det er det rette valg for dig.

Her er nogle fordele og ulemper ved kummefrysere

Fordele

Prisen – Ofte er en kummefryser billigere end almindelige skabsfrysere. Og der er desuden oftere nogle gode tilbud på kummefrysere.

Indvendig plads – Der er naturligvis mere plads i kummefrysere. Dette er tit og ofte den primære grund til anskaffelse af en sådan.

Strøm – Der benyttes mindre strøm til nedfrysning, da kummefrysere holder bedre på kulden. Desuden bruges der mindre strøm per liter opbevaringsplads.

Ulemper

Plads – Almindelige skabsfrysere påtager sjældent ret meget plads, hvorimod kummefryseren kræver meget plads.

Opbevaringsmuligheder – Det kan være vanskeligt at sortere indholdet, så det nederste i fryseren er svært at få fat på.

Rengøring – Rengøring af kummefrysere er et større arbejde, da der er flere madvarer at tage ud. Desuden skal frysere med jævne mellemrum afrimes. Her kan det være problematisk at finde midlertidigt opbevaringsplads til sine madvarer.

Tilbuddene finder du her

Der er mange tilbud på kummefrysere. Både i kataloger, tilbudsaviser og i forretninger online. Ofte er der rigtig mange procenter at spare, så kig lidt i diverse reklamer, og se om der er noget for spændende, før du beslutter dig.

Endnu bedre er det, at kigge på nettet, for her kan du virkelig spare mange procenter i forhold til hårde hvidevare-forretningerne. Steder som Wupti og hvidevarebutikken.dk har netop nu besparelser på helt op til 30% på frysere, så tag et kig på disse sider.

God fornøjelse.