Støvler og hunkøn passer perfekt sammen! I en ideel verden, ville alle piger gå med støvler – det ser bare hammer godt ud! :-)
Støvler med kilehæl er meget oppe i tiden, og de er også rigtig pæne. Personligt har jeg været på udkig efter nogle til en gave, og jeg så en masse flotte støvler på lachica.dk, hvor der forhandles ret mange støvler med kilehæl.Støvler af ruskind eller hvad?

Jeg kan godt lide støvlet af ruskind og med snøre, men de mest elegante og klassiske synes jeg er dem med en lille lynlås på siden. – og gerne mørke i farven. Det er selvfølgelig en smagssag, og jeg må sige, at jeg blev sat på prøve da jeg skulle handle støvlerne til en gave, for jeg var ikke helt sikker på hvad modtageren havde i tankerne. Men efter en snak med en ekspedient købte jeg et par med kilehæl af ruskind…. Og det skulle da også vise sig at være det rigtige valg, så det er godt nok

Sammenlign priser på støvler

Som nævnt tidligere er lachica.dk er et godt sted at udforske forskellige støvler. De har et forholdsvist stort udvalg i støvler m. kilehæl sammenlignet med andre hjemmesider. Bianco er også et godt sted at kigge, men der synes jeg ikke, at man har helt samme overblik over støvlerne.
Er du på udkig efter et par flotte støvler, kan jeg i øvrigt give et lille tip… Kig både på nettet og i fysiske sko-butikker. Sammenlign priser, for de kan svinge enormt.
Er du ikke så meget for at handle tøj, sko og støvler på nettet, kan man sommetider prutte lidt om prisen i de fysiske butikker, hvis man truer med at handle dem på nettet, hvor de er meget billigere.
God jagt.