Sofie Schnoor er godt dansk design. Sofie Schnorr har siden 2001 haft stor succes med sine klassiske og elgante sko, støvler og sandaler, der sælges i det meste af landet. Siden er der tilføjet tasker, bælter og sågar en børnekollektion til sortimentet. Skoene kan ofte købes på udsalg ret billigt.
Læs mere om Sofie Schnoor sko og hvor du kan finde dem på udsalg…Min kæreste elsker Sofie Schnoor. Mest fordi Schnoor sko har et ret unikt klassisk look, samtidig med at de er lidt rå og rustikke. Jeg købte derfor et par til hende, som hun ønskede sig. Siden har flere i min familie ønsket sig disse sko.

Sidst jeg købte skoene i gave, fandt jeg dem på udsalg til næsten den halve pris.
Skal du også ud at købe Sofie Schnoor støvlet eller sko, kan du kigge på denne side, hvor jeg købte et par sko med 30 procent besparelse. Gå til udsalget.

Er du på udkig efter børnemærket Petit fra Sofie Schnoor, fandt jeg denne side, hvor du kan købe børnetøj og sko på udsalg. Se mere om børnetøjet her.
(OBS: Skal du købe en pigekjole kan du kigge her først: kjole til din pige)

Petit er Sofie Schnoors børnemærke, som er kommet til siden hun startede i 2001. Oprindeligt var forretningens primære fokus sko til kvinder, men som sagt er der siden lavet mange tiltag.

Håber det kunne hjælpe dig til at finde Schnoor sko på udsalg.