Det er billigt at sende blomster fra nettet. Samtidig er det nemt og bekvemt at sende en tanke med blomster fra nettet. Blomsterne er i god kvalitet, som man ville få dem i en almindelig blomsterforretning, og leveringen sker med omhu.Sommetider er det svært(hvis ikke umuligt), at få blomster fragtet til modtageren. Man kan være forhindret i selv at dukke op, og her kommer forsendelse af blomster ind i billedet.

Mange steder på nettet tilbyder blomsterforretninger at sende blomster billigt sammen med et lille kort til dem der måtte have brug for en kærlig tanke.

Bare fordi det er billigt, betyder det ikke at der er slækket på blomsternes kvalitet. Du kan sagtens regne med at, blomsterne ser fine og nye ud når de ankommer til modtageren.

De største blomsterforretninger, der sender billige blomster er Interflora og euroflorist, men der er faktisk andre firmaer, der kan sende blomster lige så billigt. En af disse er bestil-blomster.dk.
Interflora er dog, i mine øjne, dem der har den mest professionelle tilgang til send blomster online. Man kan i øvrigt få sendt til udlandet hos dem, og priserne er ikke meget anderledes end hos andre forhandlere. Og et stort plus er deres hjemmeside, som lige er lidt nemmere at finde rundt i.
Derudover tilbyder mange af dem der sender blomster online, også vin og chokolade, så der er lidt til enhver lejlighed.

Min personlige anbefaling går til interflora – dermed ikke sagt at de andre er dårlige eller mangelfulde. Det er vel en smagsag.

Og husk nu… Der behøver aldrig være en speciel anledning for at sende blomster til ens medmennesker. ;-)