Hvis der er noget, der er godt for et barn, så er det en sansegynge. Det er både sjovt, stimulerende og virkelig udviklende for barnets balance, motorik og koodination. Køb en sansegynge på tilbud og spar mange penge!Der er rigtig stor forskel på priserne på sansegynger, og kvaliteten behøver ikke nødvendigvis være meget dårligere, bare fordi gyngen var billig. F.eks kan der købes sansegynger i Bilka, Føtex og IKEA for relativt billige penge. Her snakker vi omkring 500-600 kroner. Personligt har vi været meget glade for IKEA’s – den lever op til alle kravene, og kvaliteten er slet ikke af vejen. Man kunne sagtens forestille sig, at den ville være langt dårligere end de dyere produkter, men sandheden er, at den stadig ser ny ud.

Min abefaling skal derfor gå på sansegyngerne derfra. Jeg har hørt at Bilka sommetider forhandler gyngerne på tilbud, hvor der kan være ret mange penge at spare. Faktisk kan de komme under 400 kroner. En bekendt har benyttet sig af sådan et tilbud, og hun siger at den er perfekt.

Der er altså ingen grund til at betale i dyre domme for en original sansegynge – de billige kan sagtens måle sig med dem – i hvert fald når man ser prisforskellene på originaler og ”kopier”.

Køb sansegynger brugt og spar endnu mere

Måske har du familie, venner eller bekendte, som ikke længere har brug for deres sansegynge. Når barnet vokser op, er der jo ingen grund til at beholde gyngen, så måske kan du lave en god handel her. Gyngerne når sjældent at blive udtjente, så hvis du har muligheden for at købe en brugt sansegynge, så skal du slå til. Men se lige varen inder du køber.

Kender du ikke umiddelbart nogen, som kunne sælge én brugt, og har du stadig lyst til at forsøge med ”aflagte” sansegynger, kan du slå en annonce op på en af de utallige internet-auktioner/annoncenetværk. Nogle af dem er alligevel gratis.