Et romantisk weekendophold er den perfekte personlige gave, til kæresten eller ægtefællen. Weekendophold kan også være ideelt til en seriøs date. Uanset hvad, så er der rig mulighed for at finde netop det man har lyst til.Overvej Tyskland (Berlin) som en mulighed. Berlin er et fantastisk sted – Det er en helt igennem romantisk by og der er virkelig mange muligheder. Søg på nettet efter turer til Berlin og du skal se for dig selv! Kæresten vil blive super glad for en tur, hvor i bare kan nyde hinanden i fulde drag – uden for Danmark, så i kan være helt alene og nyde hinandens selskab.

Når du har booket selve opholdet, og det er på plads kan du selv sørge for en række ting, for at gøre det hele helt perfekt. Tag f.eks. små gaver med, som du kan give din partner i løbet af weekenden. Det vil virkelig få vedkommende til at føle sig i centrum – og det giver altså gode point, at der ikke er lagt skjul på, at der er sørget for enhver lille detalje i løbet af weekendopholdet.

Du kan ofte booke ophold online for at spare penge. Som regel er tingene bare billigere på nettet, så tag den vej, hvis du vil inviterer din partner på en romantisk tur.

Går turen til Danmark og er økonomien til det, kan et romantisk kroophold på Falsled Kro blive et minde som i begge vil have resten af livet.
Er budgettet ikke til det, kan Fyn være fantastisk. Fyn er generelt kendt for at have rigtig mange romantiske steder. Og naturen på Fyn er også noget som giver plus i bogen.

Welnessophold kan også være en god idé. Mulighederne er uendelige.