Rieker sko og støvler er kendt for deres enormt gode pasform og kvalitet. Måske kender du Rieker Antistress, som er dét system, der giver Rieker skoen den gode pasform. ’Antistress’ bevirker, at du får en god følelse og velvære omkring foden, så hvis du skal have sko, der er lækre at gå i, er Rieker sko et rigtigt godt valg.Det tyske mærke, Rieker, er efterhånden blevet verdenskendt for kvalitet, komfort samt pasform. Sjældent ser man sko, støvler og andet fodtøj, der passer så godt på fødderne. Der er kræset for at skoene er sunde at gå i – Med den unikke Antistress funktion har Rieker nu formået at skabe en af de mest behagelige sko på markedet.

Hvis du vælger at handle dine Rieker sko eller støvler online, kan du spare flere hundrede kroner. Skoringen har et bredt udvalg i Rieker, og samtidig med deres webshop, er det fedt at have en fysisk butik man kan gå til, hvis der skulle være noget i vejen med skoene/støvlerne. Af og til har de udsalg på Rieker støvler og sko.

Derudover er der Zjoos, som også har en webshop online sideløbende med forretningerne rundt omkring i danmark. Webshoppen findes på webzjoos.dk

Rieker Antistress – kort om Rieker skoenes unikke system

Rieker antistress er som nævnt tidligere et unikt system, der hjælper til bedre komfort og pasform i skoene og støvlerne. Dette gøres blandt andet ved hjælp af øget stødabsorbering (som man også kender fra løbesko). Dette hjælper til at holde dine hofter, din ryg, knæ og ankler sunde og raske. Samtidig er skoene med antistress designet sådan, at de passer HELT perfekt på foden.

Udsalg på Rieker støvler og sko – har du set gode tilbud?

Er du netop faldet over et godt tilbud eller noget udsalg på Rieker sko, så må du hellere end gerne dele det med os andre ved at skrive en besked herunder. Bare læg et link til udsalget, så andre også kan få glæde af de billige priser.