Vi kender det alle sammen – Stenslag er rigtig irriterende, og kan faktisk være meget farligt hvis stenslaget sker under kørsel. Heldigvis er det ret billigt og ofte meget hurtigt at få repareret.Tit kan man bestille et firma til at komme ud og reparere stenslaget, mens man f.eks er på arbejde. Det tager ca. ½ time, og det hele kan ordnes mens du sidder i ro og mag på dit arbejde.

Dækker din kaskoforsikring eller lign. stenslag, kan mange reparations-firmaer ordne papirarbejdet, så du også slipper det. Man vil naturligvis blive opkrævet for selvrisikoen, men selve regningen for reparationen af stenslag slipper man for.

Bliver et stenslag ikke repareret i tide, bliver skaden værre, og kan på sigt betyde at du skal have udskiftet hele forruden. Stenslag repareres ret billigt, så det er dumt at vente.

På nettet kan du finde mange virksomheder der tilbyder at reparerer forruden. Jeg vil gerne foreslå og lægge et godt ord ind for autoglasmanden, som gør det både hurtigt, professionel og til fornuftige priser.