Rejsetasker fås i mange afskygninger. Der er med trolley-system (taske på hjul og håndtag til at trække den) og uden trolleysystem. Der er i forskellige materialer og størrelser samt kvalitet – Og så det jo heller uvæsentligt om det er en herretaske eller dametaske. Hvilken rejsetaske skal du have?Cavalet, Hummel og Bon Goût laver alle sammen gode solide rejsetasker – og de er heller ikke blandt de allerdyreste på markedet.

Bon Gout er dansk design og kvalitet. Bon Gout laver både rejsetasker i læder og ”lærred”. De store rejsertasker (duffle bag) er billige – de fås helt ned til nogle hundrede kroner.

Hummel har altid haft ry for at lave gode ting til billige penge, og deres tasker er ingen undtagelse. Hummel forhandler mange forskellige slags rejsetasker – søg på Google og du skal finde en rigtig god taske.

Cavalet laver tasker i alle slags – rejsetasker, kufferter, mapper til jobbet osv. Prisen er fin og kvaliteten udmærket. Cavalet tasker kan fås i et væld af webshops på nettet. Se om du kan finde det billigste sted. Prisen svinger meget fra sted til sted.

Er en taske for lille til din rejse, kan du overveje at købe en god kuffert i stedet. Ofte kan de have fordele frem for rejsetasker.

Fandt du en god taske i din jagt?