Guldpriserne har aldrig været højere end i skrivende stund, og mulighederne for at sælge sit gamle guld er mange. Sælg dit guld nu, og få op mod 290 kroner pr. gram for dit gamle guld.Som nævnt har prisen på guld aldrig været højere, og derfor er det en rigtig god idé at sælge gamle (måske ødelagte) guldsmykker, guldure o.l. Faktisk opkøber forretningerne alt. Her i blandt smykker, tandguld, guldgranulat, barrer og mønter(krugerrand). Alt guld du ikke længere bruger kan du sælge for god profit.

De bedste priser på guld – opkøbere

Hvis du allerede har besluttet dig for at sælge en del af dit guld, kan du nogenlunde regne ud, hvor mange penge du kan få for det. Først skal du finde den forhandler der vil købe det til højeste pris. Det svinger nemlig meget – Lige fra 200 kroner per gram til knapt 300 per gram. Her snakker vi dog 24 karat, men skidt med det. Det giver nemlig stadig en indikation for, hvor du kan få flest penge for guldet.

For at finde de bedste priser, kan du se denne prissammenligning på guld. Der er listet en lang række opkøbere og de er sorteret efter hvor meget de vil betale for et gram 24 karat. På de forskellige hjemmesider kan du se hvor mange penge de betaler for 8, 14, 18 karat osv.

Herefter er det bare at veje dine guldsmykker og gange op. Hvis du ikke kender lødigheden(karat) på dit guld, kan dette testes hos de fleste opkøbere. Gammelt tandguld er ofte 14 karat.

Også sølv, platin og andre ædelmetaller kan sælges!

Det er ikke kun guld du kan sælge. Også dit gamle brugte sølvtøj bærer god værdi. Priserne på sølv ligger omkring 4-5 kroner pr. gram – afhængig af finheden. Platin ligger omkring 250 kroner pr gram.
Du kan kigge på den ovennævnte prissammenlignings-side for at finde sølv og platin købere.

Guldet på verdensmarkedet

Priserne er afhængige af kurserne på verdensmarkedet. Og som nævnt flere gange her, er guldkurserne steget enormt det seneste års tid. På 12 måneder er prisen for 1 troy ounce(generelt måles prisen på guld efter ozt(troy ounce = ca. 31.1 gram)) steget fra 1330 dollars til 1900 dollars. Næsten 70%. Det er også derfor, at du NETOP NU kan sælge dit guld til rigtig gode priser.

Så hvis du ligger inde med en masse guld, sølv eller platin, så overvej om det måske ville være smart at veksle det til penge!