Med smukt, elegant og tidløst design, er Piet Hein lysestager efterhånden meget efterspurgte. Lysestagerne fås også som gulvstage, som er lidt dyere. Fælles for dem er, at de symboliserer og tager navn efter planeterne i vores solsystem. Piet Hein stagerne koster som regel mellem 350 og 500 kroner – gulvstagerne fra 1000 kroner og opefter. Men der er penge at spare, når de købes på tilbud.Jeg har netop fundet to Piet Hein lysestager på tilbud hos kopk.dk. Her kan du købe både Venus og Jupiter lysestagerne for 599 kroner tilsammen. Det er en besparelse på cirka 30 procent – ikke dårligt, hvis du spørger mig. :-)
Umiddelbart tror jeg ikke man finder bedre tilbud på dem. Ønsker man kun én lysestage, kan disse sikkert også findes på tilbud, men jeg købte bare de to stager, da jeg ønskede både en lille og en stor. De komplimenterer hinanden fint i stuen.

Piet Hein lysestagerne fås så vidt jeg ved i Venus, Mars, Jupiter og Saturn og varierer i størrelse – Venus er den mindste mens Jupiter er den største lysestage. Samme princip gælder for gulvstagerne. Jo større, jo dyrere selvfølgelig.

Når du det, vil jeg anbefale dig at købe de to lysestager på tilbud hos kopk.dk eller se om de kommer på tilbud i f.eks Bahne eller lignende, for som sagt kan du få dem langt billigere, når de er sat lidt ned i pris.