Der er mange penge at spare på opvaskemaskiner, hvis man køber dem på tilbud. Visse forhandlere har udsalg kørende, så man kan få fat i en opvaskemaskine, der er både billig og lever op til energikrav og funktionalitet. Her lidt info om hvor man kan finde dem billigt på udsalg eller lignende.En opvaskemaskine kan hurtigt blive en dyr investering. De fleste koster over 5.000 kroner, men faktisk kan man erhverve en ganske billig opvaskemaskine mange steder på nettet – men også i hvidevare forretninger rundt omkring i landet.

Forleden gik vores vaskemaskine i stykker, og vi måtte købe en ny. Kravene var, at den skulle være energiklasse a, koste cirka 4000 kroner (max), samt være støjsvag (og selvfølgelig være effektiv).

Efter at have læst en gammel test af opvaskemaskiner, forbrugerrådets hjemmeside, TÆNK, fandt vi en AEG opvaskemaskine, som efter sigende skulle være et godt køb.

Efter lidt søgen på internettet, fandt jeg den på udsalg så billigt som 3.900 kroner. Det var en besparelse på over 3000 kroner. Den forhandles stadig til den pris her.

Punkt 1 har den også til lidt over 4100 kroner, men det stadig billigt.

Se at komme af sted. Den kan klart anbefales! :-)