En opslagstavle er en nødvendig genstand i næsten alle hjem. Mange mennesker bruger de klassiske hør/bomuld/kork opslagstavle, men intet slår den magnetiske tavle – både i forhold til design og anvendelighed – og i øvrigt behøver de ikke koste mere.Magnetisk opslagstavle til 79,-

Hør bare her… En opslagstavle til magneter for kun 79 kroner – meget billigere bliver det vist ikke. Ikea har netop nu sådan en fætter til salg. Den magnetiske tavle er 37×78 cm og kan fås i både hvid og sølv, så den passer i de fleste hjem.

Opslagstavler med magneter kan også fås i glas, hvor der er magneter på bagsiden. Denne type koster ofte lidt mere end de almindelige tavler, men personligt synes jeg, at det giver et pænt look. Her er f.eks. en mere eksklusiv version af en magnetisk opslagstavle i glas. Den koster 850 kroner og henvender sig bestemt kun til den kvalitetsbevidste forbruger.

Mere end bare en opslagstavle

Ofte kan opslagstavler til magneter også benyttes sammen med en whiteboard marker. Det betyder at du ikke bare kan hænge papirer, billeder, invitationer, menukort og den slags op, men også skrive noter til din familie eller dig selv. Vær sikker på at du ikke skriver med permanente markerpenne på opslagstavlen. Selvom du kan rense det af med kraftige rengøringsmidler, vil der på sigt kunne anes mærker.

NB: Opslagstavlen fra Ikea til 79 kroner, er ikke egnet til at skrive på. Find et alternativ i stedet.