Hårfarve, der er lavet udelukkende med økologiske ingredienser er sundt for dit hår – og for naturen.
Dit hår er ikke levende som f.eks. din hud – Derfor fortjener håret også den bedste behandling og pleje med sunde hårprodukter. Du kan derfor med fordel vælge økologisk hårfarve, hvis du gerne vil have farvet dit hår med naturlige indholdsstoffer.Normalt forbinder man økologi med et dyrt produkt, men det er ikke altid tilfældet. Min kæreste købte for nogle måneder siden en økologisk hårfave hos en øko-forhandler på nettet, til ganske fornuftige priser.

Kort tid efter hun farvede sit hår med hårfarven, kunne hun allerede fornemme, at håret føltes mere naturligt end det før har gjort. Det er mere blødt, og hun oplever ikke at håret knækker og ”pjusker” i samme omfang som med ikke-økologiske hårprodukter.
Hun oplevede heller ikke samme ubehag under selve farvningen. Det kan ellers være meget ubehageligt med allergiske reaktioner fra farven og ammoniakken. Det skete ikke.

Ingredienserne i økologiske hårfarver er alle naturbaserede og overholder en række kvalitetskrav – blandt andet er farven uden ammoniak.

Mærket Tints of Nature er et fint produkt. Det samme er hårfarverne fra Logona. Du kan se dem her.

http://www.logona.com/Startseiten/Startseite_E/index.html
http://www.tintsofnature.com.au/