Det der har gjort Nilfisk GD 930 til en af verdens bedste støvsugere er høj sugestyrke, lang levetid, filtre i topklasse (HEPA) og så er den støjsvag. Alt i alt er det næsten en leg at gøre rent med Nilfisk GD 930.Så skal du have gjort rent, er en Nilfisk af mærket GD 930 ideel til formålet. Det bliver ikke lettere eller hurtigere. Nilfisks topmodeller kommer med en lang række ekstra udstyr, som f.eks et hav af mundstykker og filtre.

En lille historie bag HEPA filtrer der følger med til GD 930

HEPA filtret, der er lavet af primært glasfiber, er et suverænt luftfilter der sørger for at rense luften, der kommer ud af støvsugeren. Faktisk går HEPA filtret helt tilbage til 1940’erne, hvor forskere brugte disse filtre for at mindske stråling fra radioaktiviteten under udvikling af atombomben i forbindelse med ”The Manhattan Project”.
I dag benyttes de i et væld af situationer, blandt andet masker, rumfart og atomkraftværker.

Disse højtydende filtre følger med i pakken, når du købet Nilfisk GD 930 – ikke dårligt.

Støvsuger af høj kvalitet

Nilfisk GD 930 er med andre ord ikke en af verdens billigste støvsuger.
Nilfisken bruges i høj grad af rengøringspersonale og lignende. I hjemmet er Gd 930’eren ikke set ofte, men den kan sagtens bruges til formålet! Støvsugeren koster i nærheden af 3000 kroner, så det er egentlig ikke en bondegård, men selvfølgelig væsentligt dyere end den ”almindelige” hjemme-støvsuger. På tilbud er de ofte nedsat med 500-1000 kroner, så kig efter en der er nedsat.