De efterhånden meget efterspurgte Nike Free koster som regel en del, og de kan være svære at finde på tilbud eller til nedsatte priser, men fortvivl ikke. Her kan du se et par steder, hvor de netop nu forhandles til forholdsvis billige penge.Nike Free – en træningssko af høj kvalitet til rimelige priser

En af grundende til, at Nike Free serien er gået hen og blevet så populær er måske, at træningsformer som f.eks. Zumba, CrossFit og lignende er blevet mere populære. Nike Free skoene er perfekte til disse formål, fordi skoen er lavet af letvægtsmateriale og den er meget fleksibel. Her er det svært at tænke på en træningssko, der er bedre.

Ikke beregnet som løbesko – Nike Free er en allround kombi sko

Undgå at brug Nike Free som direkte løbesko. Den er måske behagelig og let at have på, men pga. det fleksible og bløde materiale, risikerer du at få skader ved længere løbeture. Dermed ikke sagt at Nike Free ikke kan bruges til korte sprint og lignende (her er den fantastisk), men invester i en ordentligt løbesko, hvis du skal løbe længere distancer. (Og sørg i øvrigt for at få målt din løbestil, så du får en sko, der er tilpasset din løbestil). Er du på udkig efter billige løbesko så kig her.

Til sagen – hvor kan du købe en billig Nike Free sko på tilbud?

Jeg skulle købe et par sko til min mor fordi hun ønskede sig et par. Her kiggede jeg lidt efter nogle tilbud, men det var virkelig svært at finde nogle steder, hvor de var billige… Men det lykkedes at finde et par steder.

Jeg er generelt meget vant til at købe ting på nettet, så jeg valgte en butik i udlandet, da de var billigst der. Jeg valgte Amazon, som er en verdensomspændende internetforretning. Her kostede de mig 500 (plus fragt på cirka 100 kroner) kroner, hvor en tilsvarende sko ville koste 900-1100 kroner i Danmark. Dét er billigt!
En af de danske forretninger, der også forhandler Nike Free 3.0, 4.0 og 5.0 er Stadium og Loebeshop.dk – Sidstnævnte er væsentlig billigere og har oftere attraktive tilbud.

Pas på kopi-varer!
Vi har erfaret at flere er blevet snydt med billige kopi-varer, så pas på hvor du handler, når du køber Nike Free sko. Hvis du køber hos en dansk forhandler, er du rimelig sikker.