Nespressos Aeroccino mælkeskummer er blandt verdens bedste. Uanset om man skal skumme mælk til latte, cappuccino, iskaffe eller almindelig kaffe med mælk, så er Aeroccino et perfekt valg – Den kan nemlig lave både koldt og varmt skum.Da Nespresso kun har én officiel butik i Danmark, placeret på Kristen Bernikowsgade 9 i København, har jeg selv haft meget svært ved at finde en Nespresso mælkeskummere, da jeg er fra Jylland. Heldigvis fandt jeg en liste med butiksplaceringer på Nespresso’s hjemmeside. Her kunne jeg finde 9 forhandlere af Nespresso produkter i Århus, så det gjorde det pludselig lidt nemmere at få fingre i en. Det eneste problem er, at de ikke nødvendigvis har Aeroccino mælkeskummeren. Derfor kræver det måske, at man ringer rundt og forhører sig, om de har den på lager. Men det må være løsningen, nu hvor ingen danske webshops sælger den.

Har man mod på det, kan den erhverves fra udlandet. På Amazon kan man købe den for 95 dollars, og med den lave dollarkurs, kan det måske være en rigtig billig løsning – selvfølgelig afhængig af eventuel fragt.

Priserne variere ikke meget fra butik til butik i Danmark, så det betyder umiddelbart ingenting, hvor du køber den. Søg på hjemmesiden efter hvor mælkeskummerne bliver solgt, hør om de forskellige forretninger har den, og spørg hvad den koster. Måske kan du endda være heldig, at én af dem har den på tilbud.