Molo har i flere år lavet fint og pænt børnetøj. Deres tøj i fleece stof er specielt moderne for tiden. Molo er netop ude med deres sommer kollektion for 2011, og denne byder på mange varianter af spændende fleece tøj. Du kan finde Molo fleece på tilbud  udsalg.Fleece tøjet fra Molo er rigtig flot og moderne. De laver mange forskellige typer af fleece tøj. Heriblandt fleecejakker, fleecetrøjer og hatte/huer i fleece. Stoffet er lækkert og blødt, og man kan mærke på kroppen, at materialerne er gode.

Molo tøj henvender sig kun til børn. Og efter de mange år, Molo har været i branchen, har de efterhånden helt styr på, hvordan børnetøj skal strikkes sammen. Det meste af deres er designet med særlig opmærksomhed på praktiske faktorer. F.eks er der benyttet velkro og nemme lynlåse på fleecejakkerne, så de er nemme at håndtere for selv små børn.

Jeg har netop søgt efter Molo fleece til børnene, og har forsøgt at finde Molo fleece tøj på udsalg. Dog uden held. Jeg fandt nogle enkelte tilbud på Molo tøj, men ikke et egentligt udsalg.
Hvis du finder noget udsalg eller rigtig gode tilbud, kunne det være lækkert at høre om det, så giv endelig lyd, hvis der er noget godt derude i cyperspace.
Molo fleece tøj er jo kvalitet, så det er ikke det billigste i verden – derfor er det ret fedt, hvis man kunne spare nogle gode penge på et udsalg.
Den bedste side jeg kunne finde i min søgen efter Molo børnetøj var denne side. Der er et stort udvalg, men på nuværende tidspunkt har jeg ikke kunnet finde udsalg eller tilbud. Måske man er heldig en anden gang.