Modström, der er et populært dansk kvalitets-tøjmærke, har haft stor succes med deres vinterjakker. Gone jakken er stilren og klassisk og prisen er billig, kvaliteten taget i betragtning. Måske er det netop derfor, at Modström’s Gone vinterjakke er blevet en af de mest populære jakker blandt kvinder.Der er mange steder online, hvor man kan handle Modström modetøj. De billigste steder, at købe jakker i øjeblikket er umiddelbart miinto.dk og smartgirl.dk. Sidstnævnte har netop nu tilbud/udsalg på jakkerne og kan derfor fås meget billigt. Visse jakker har været nedsat med 50% – og det må da siges at være noget af en besparelse. Tilbuddene omfatter i øvrigt også en modström blazer, som er nedsat med 38 procent.

Der er helt sikkert også andre hjemmesider med gode billige vinterjakker, så prøv også at kig rundt på andre tøjforretningers hjemmesider end dem, jeg har nævnt ovenfor. De forskellige udsalg skifter selvfølgelig, men i øjeblikket ser det, som nævnt ovenfor, ud til at de bedste udsalg er at finde på smartgirl. Se listen her.

Har du set nogle gode tilbud på jakker?

Har du fundet andre steder hvor vinterjakker fra modström er på udsalg, så skriv hvor du har set jakken, og smid et link, så andre også kan få fornøjelse af de attraktive udsalg.

Hav et godt efterår/vinter med din nye jakke. :-)