MBT sko (forkortelse for Masai Barefoot Technology) startede i 1996. Siden er skoenes popularitet vokset stabilt, og i dag sælges MBT sko i mere end 35 lande. MBT sko er designet med fokus på stabil og sund gang. Der kan spares mange penge på MBT sko, hvis man handler på tilbud.Handler du skoene online, skal du være forsigtig ikke at købe kopivarer, som visse (specielt udelandske) hjemmeside sælger billigt på tilbud. MBT er de seneste par år blevet mål for kopister, og derfor skal man passe på når man handler skoene.

Som udgangspunkt er MBT sko dyre. Prisen og kvaliteten følges ad, men nogle steder er der gode tilbud og udsalg. Emiliesboutique.dk er et godt sted at starte din søgen efter MBT sko på tilbud. Her har de mange forskellige slags og typer ret stærkt nedsat.

I skrivende stund arbejder MBT med en sommerkollektion, så hvis du kan leve med at betale fuld pris, for en helt ny og moderigtig sko, kan du med fordel vente til denne kollektion af sko er rullet helt ind i de danske forretninger. De er så småt på vej.

Ellers kan du med success søge efter MBT sko på tilbud. Del gerne på bloggen hvis du finder noget der er interssant.