Le Klint har lavet lamper i rigtig mange år. Designet er klassisk og tidløst og produkterne afspejler i høj grad, at de har mange år i bagagen. Lampeskærme kan fås i flere varianter, og her er nogle af de butikker som har et godt udvalg af Le Klint lampeskærme.Mange webbutikker/shops har kun et begrænset sortiment indenfor Le Klint lampeskærme, og det kan være svært at finde netop den skærm, man har behov for.

http://www.pabon.dk er der et fint udvalg og mange forskellige typer lampeskærme. Priserne er fornuftige og forretningen har et udmærket ry.
Priserne på Le Klint skærmene svinger generelt ikke meget, men man kan være heldig at finde dem billigt på tilbud – eller hvis der er udsalg eller lignende.

dansk-el.dk har også et ok sortiment og forhandlere flere varianter – også både papir lampeskærme og plast lampeskærme. I øvrigt har de næsten alle størrelser. Også her er priserne tilforladelige – igen ingen store udsving i pris i forhold til andre forhandlere.

Skal du have en ny lampeskærm til din Le Klint Lampe, er disse to steder et godt sted at starte.

Er du mere interesseret i at handle i en butik inde i byen, skal du nok forvente at betale et par hundrede kroner ekstra, men Lysmesteren (som har butikker rigtigt mange steder i landet) har sikkert det, du mangler – ellers kan de bestille lampeskærmen  hjem til dig.