Mode, rejser og billige tilbud

De gode tilbud og billige varer online...

Le Creuset Tilbud – billigt Le Creuset køkkenudstyr

Den franske virksomhed Le Creuset, har i mange år lavet eksklusivt køkkenudstyr, som f.eks stegepander, gryder o.l. I det seneste årti har Le Creuset vundet stort indpas i det danske køkken.
Le Creuset er kendt som forholdsvist dyrt udstyr, men deres pander og gryder osv. kan sagtens erhverves billigt, når der er tilbud i forskellige forretninger.De fleste kender måske Le Creuset for den røde, nuttede kasserolle af støbejern. Denne type gryde var et af de første produkter de førte, og sidenhen er deres sortiment blevet større.

I dag er det meget almindeligt at købe Le Creuset når det er på tilbud eller udsalg. Så får man det lige lidt billigere… Og det kan betale sig, for selv de mindste pander, gryder og kasseroller kan koste på den gode side af 1000 kroner.

Mine erfaringer med Le Creuset tilbud

Personligt handlede jeg nogle billige Le Creuset produkter i julen. Min mor havde længe ønsket sig både stegepander og gryder, så jeg syntes hun skulle have en af hver.

På tilbud fik jeg begge dele til cirka 1.800 kroner, og der var tale om en stor pande af støbejern samt en af deres nuttede gryder. Normalt kunne det sagtens have løbet op i 2.500, så det er da noget af en besparelse.

Hvis du ønsker dig lidt Le Creuset køkkenudstyr, kan du med fordel checke nettet for tilbud og billige priser. Det sker af og til at pander og gryder kan findes billigt (også i fysiske forretninger).

Uanset hvad, er en ting sikkert… Du fortryder ikke købet af Le Creuset. Det er kvalitet, og madlavningen er bare noget andet med godt udstyr ved hænderne.

1 Comment

  1. kasla

    09/10/2011 at 12:03 pm

    Der er netop nu tilbud på de klassiske Le Creuset Gryder i Magasin. Halv pris på et stort udvalg af gryder.

    Jeg købte igår to stk. til 500 kroner hver. De koster normalt kr. 1.100,-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*