Læderarmbånd med vedhæng er på mode, og de kan fås i mange forskellige varianter og slags, fra mange smykkedesignere i landet. Her er nogle hjemmesider, hvor du trygt kan købe læderarmbånd fra internettet.Nogle meget populære læderarmbånd i øjeblikket er Kranz & Zieglers Story læderarmbånd. Disse er klassisk design i god kvalitet og der kan købes vedhæng separat. Kranz & Zieglers læderarmbånd kan ses her. k-z.dk/.

K&Z er i øvrigt også firmaet bag de populære marguerit smykker – kvalitets håndværk til rimelige priser.

Vil man have nogle forholdsvist unikt designet smykker, er der mange små designere rundt om i landet, som har en hjemmeside, hvor man kan se deres kreationer. Her er du ofte ret sikker på, at du er et af de få mennesker med netop dette læderarmbånd. Et par af de ”små” designeres hjemmesider, kan du se her: lagunasmykker.dk og bodils-smykkedesign.dk.
Du kan søge på Google, hvis du gerne vil se andre. Der er med garanti mange af dem.

Læderarmbånd med vedhæng fås, som du måske ved i alle prisklasser. Helt ned under 100 kroner op til 1.500 kroner eller mere.
Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen – man kan derimod finde rigtig gode, flotte og elegante smykker billigt. Som med meget andet, betaler man ofte mange penge for, at designerens navn står et sted på produktet.

Der er naturligvis tidspunkter, hvor man gerne vil have et læderarmbånd med vedhæng fra en anerkendt designer, netop fordi det klassiske og elegante look ikke kan fås andre steder, men som sagt kan af og til finde kvalitet andre steder til meget billigere priser.