Krystaller og sten har i tusindvis af år haft stor betydning for mange mennesker. De forskellige sten menes at bære på en helt unik energi der kan afhjælpe forskellige skavanker og lidelser. Hvis du vil købe stenene online er her en oversigt over de mest anvendte helse-krystaller og sten.Healing krystaller – egenskaber

Abelone
Abelone stenene dæmper angst og nervøsitet og læser op for muskelspændinger.
Den benyttes blandt andet også af mennesker der lider osteoporose (knogleskørhed).

Alabast
Har man sorg over et ulykkeligt forhold eller føler man sig lidt psykisk ude af balance, er alabast stenen kendt for at give ro hjertet.

Ametyst
Ametysten kender mange. Denne sten er bl.a. god mod hovedpine og problemer med huden. Derudover har ametysten beroligende egenskaber.
Har man svære opgaver foran sig, kan ametysten bæres i lommen for at løsne op.

Azurit
Azuritten er for psykisk indsigt og beslutsomhed. Kendes for at afbalancere følelser og hjælper til at man kan hvile sig i selv.

Blodsten
Blodsten er for handlekraft og hjælper med til at man får ting gjort. Blodstenen siges også at kunne hjælpe på blodomløb, kramper og øm ryg og nakke.

Calsit
Calsit afhjælper urolighed og hjælper på sårbarhed.

Diamant
Diamanten er sjælens sten. Indbegrebet af lys, livsglæde og renhed.

Granatsten
Granat siges at give bæreren magt og succes. Den kaldes sommetider karrieresten fordi den får ejeren til at overskride nogle grænser fordi den giver selvtillid og vilje.

Krystallkynger
Krystaller i klynger er sammenvokset på baggrund af tusindvis af år i bjergene. Krystaller er i sig selv smukke som pyntesten, men de færreste ved at den skaber harmoni og tilstedeværelse.

Malakit
Malakit kender mange. Er du ramt af kærlighedssorger, kan malakitten efter sigende hjælpe lidt. Den løsner op for mange spændinger – både fysiske og psykiske. Det siges at den mindsker menstruationssmerter, betændelsestilstande og astma.

Peridot
Peridot afbalancerer, lige som azuritten, sindet og følelserne. Det siges, at den også kan hjælpe personer der stammer.

Safir
Safiren er bundet til religion, og er stenen for tro og godhed, og er derfor en god til meditation.
I øvrigt bruges den også mod humørsvingninger.

Smaragd
En grøn ædelsten der siges at være symbol på frugtbarhed. Smaragden er også en kærlighedssten samtidig med at den står for harmoni i sindet.

Turkis
Turkisen må ikke selverhverves. Det vil sige, at du ikke må købe den til dig selv. Dens virkning skulle være stærk og give visdom og mod.

Zirkon eller Sirkon
Drømmetydere kan få stor fornøjelse af Zirkonen, da den hjælper de indadvendte tanker på gled. Den står for fantasi.

Ædelsten healing sten og krystaller