Det er en kæmpe milepæl at bevæge sig ind i de voksnes rækker. Til denne festlige dag, skal man have en flot konfirmationskjole. En kjole der virkelig går rent ind. En flot designet konfirmationskjole behøver ikke koste det blå ned fra himmelen – faktisk kan en rigtig flot konfirmationskjole erhverves for et fornuftigt beløb. Bare man kigger de rigtige steder.Her er et par tips til hvordan du kommer i gang med at få en flot konfirmationskjole.

Start tidligt med at søge efter en kjole. Kig rundt og saml inspiration. Når tiden nærmer sig, har I en klar idé om hvilken type kjole det skal være.

Bestem jer for en pris. Der er både tid og penge at spare, hvis I har sat et budget for konfirmationskjolen.

Kan i ikke finde den rigtige kjole, skal i måske snakke med en skrædder/syerske, som kan hjælpe jer. Her kan I også få en masse god inspiration – og hvis budgettet er til det, får I altså en unik og utrolig flot konfirmationskjole.

Lilly konfirmationskjoler er meget morderne – også i år. Det er en af de kjoler der bliver solgt flest af, så måske skulle du kigge på en Lilly konfirmationskjole.

Tænk også på de øvrige beklædningsgenstande, som ringe, halskæder, sko og make-up. Her kan man sagtens spare lidt i det måske stramme budget – og så kan i få flere penge til kjolen.

Når tiden er inde til at købe konfirmationskjolen, kan i overveje udlandet – her er ofte billige kjoler at hente.. Og det er uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udseende. Måske er man endda så heldig, at man kan finde en helt original konfirmationskjole, som er enestående og unik.

Hav en fantastisk konfirmation 2014 – husk også bryllupsfotografen.