De klassiske skoletasker i kernelæder er generelt af høj kvalitet, så du kan roligt sende ungerne (eller dig selv) af sted med en skoletaske af kernelæder.
Skoletaskerne fås i mange forskellige varianter, farver og forskellige prisklasser. Ofte kan det betale sig, at kigge efter kernelæder skoletasker på tilbud eller udsalg.Noget af det eftertragtede ved netop skoletasker af kernelæder er, at de med tiden bliver endnu mere lækre og trendy. Patina(eller alderspræg) var særdeles moderne allerede i 70’erne, men er i den grad stadig oppe i tide – Det retro-look som en kernelæder skoletaske får, er utroligt lækkert.
Du kan se hvordan kernelæderet ændre form, farve og præg på disse billeder.

Hvilke kernelæder skoletasker skal jeg gå efter?

Stort set alle ægte skoletasker af kernelæder er god kvalitet, men hvis man har råd til at ofre lidt mere på sin taske, kan et mærke som Decadent varmt anbefales. Priserne ligger på cirka 2.500 kroner og op efter for en skoletaske mens andre mærker kan erhverves for ca. 1.500 kroner.
Decadent laver rigtig gode tasker, og har fået meget ros med på vejen for deres stilrene, luksuriøse og klassiske look.

Hvis det er patinaen man går efter, kan man overveje at købe en kernelæder skoletaske brugt. Disse kan købes for ganske få kroner på de forskellige internetauktioner – og så behøver man ikke engang vente på at skoletasken får patina præg. Jeg har set kernelæder til så lidt som 150 kroner på qxl.dk.

Når vi snakker kernelæder skoletasker, skal Lady Marmalade i Århus også nævnes. Gode produkter til forholdsvist lave priser. Bor du ikke i nærheden af Århus, og derfor forhindret i at kigge i deres fysiske butik, kan skoletaskerne ses og købes på deres hjemmeside, som du kan finde her.