Ligesom alle andre sko og støvler fra Ilse Jacobsen, er også gummistøvlerne blevet utroligt populære. Designet er nydeligt og Ilse Jacobsen har formået at gøre gummistøvlen til mere end blot en praktisk beklædningsgenstand.Mange af de mennesker der ejer gummistøvler fra Ilse Jacobsen, går også med den i det daglige – også selvom det ikke just er ”gummistøvle vejr”. Det skyldes først og fremmest at de er nemme at trække i og samtidig ser rigtig godt ud. Støvlerne er ikke designet som en ”klassisk gummistøvle”. De er blevet lækre og elegante – og samtidig er der utrolig god komfort i selve støvlen.

Gummistøvlerne er med indvendigt foer og pasformen er god. Visse støvler fra Ilse Jacobsen kan fås med snører, som kan skiftes såfremt man ønsker at skifte look på støvlen.

Ilse Jacobsen gummistøvler fås i kort eller lang, og i alle tænkelige farver. Generelt er de ensfarvet og snøren varierer mellem hvis og sort, men som nævnt ovenfor, kan der erhverves snører med andre farver, hvis man ønsker at skille sig lidt ud fra mængden.

Den klassiske Ilse Jacobsen Gummistøvle er ikke i den billige ende. De høje støvler starter ved cirka 800 kroner. Er du heldig kan du finde dem på udsalg og derved spare et par hundrede kroner.

Anbefaling af shop hvor du kan købe dine Ilse Jacobsen støvler billigt

Jeg anskaffede ikke Ilse Jacobson støvlen på udsalg eller tilbud. Da jeg købte mine for et års tid siden var det nærmest umuligt at finde dem på udsalg. Jeg fandt derimod en forholdsvis billig e-shop hvor jeg kunne købe dem, nemlig eshoes.dk. Jeg vil gerne anbefale denne forretning til andre der overvejer at købe billige Ilse Jacobsen gummistøvler – eller andre støvler og sko for den sags skyld. Rigtig god service er efterhånden en mangelvare på internettet, men hos eshoes.dk er den virkelig i top.
Eshoes har i øvrigt netop udsalg på Ilse Jacobsen sko, gummistøvler og regnjakker, så kig forbi.

Rigtig god fornøjelse med dine nye gummistøvler.