Hunter gummistøvler er ved at blive rigtigt populære, men de er ikke just i den billige ende af skalaen. Men så er det jo godt, at mange butikker netop nu har udsalg på de eftertragtede Hunter gummistøvler.Det kan godt være at Ilse Jacobsen gummistøvlerne er blevet populære, men det er Hunter i den grad også. Det britiske designerhus, Hunter, har virkelig ramt hovedet på sømmet med disse gummistøvler. Designet er klassisk, elegant og fedt – og kvaliteten af materialerne er forbløffende. Dette har resulteret i en stigende interesse for støvlerne.
Priserne på Hunter boots i Danmark starter gerne ved cirka 800 kroner, men hvis man ikke har noget imod at handle i udlandet, så er det stor økonomisk fordel i at købe dem fra f.eks. England, hvor de kan erhverves 35% billigere – og endnu mere hvis de er sat på udsalg.

Ligesom mange andre mærkevare, skal du være opmærksom på, at der er kopivarer i omløb. Hvis du handler på en udenlandsk hjemmeside, skal du sikre dig, at varen er original. Mange af de steder hvor der er udsalg på Hunter gummistøvler (eller generelt meget nedsatte støvler), er der tit svindel indblandet. Så sørg for at check firmaet ordentligt før du køber gummistøvler på udsalg.

Nogle af de hjemmesider fra udlandet, som du kan stole på er:
Amazon
hunter-boot.com (officiel forhandler)
discountwellies.co.uk
wellywarehouse.co.uk