Vi kender vel allesammen de klassiske hulahopringe, vi som børn har haft mange timers førnøjelse af. Samtidig har den været en underholdende form for motion i vores frikvartere og i fritiden. Nu har en ny og særdeles effektiv type af hulahopring ramt markedet: Hulahopring med vægt.De vægtede hulahopringe af mærket Powerhoop er polstrede og har vægte i ringen, der gør den til en rigtig sund og effektiv motionsform. Powerhoop’en hjælper til at styrke knogler, muskler og led of markerer specielt musklerne i maveregionen, ryggen og hofterne. Dermed er hulahopringe med vægte en god træningsform, hvis man gerne vil komme nærmere den eftertragtede sixpack.

Modsat de gamle, tynde hulahopringe, har powerhoops en polstret ring, så du dæmper slagene mod mave og ryg. Mange af os (os der har nemt ved blå mærker) har nok prøvet at komme hjem med slagmærker omkring hofterne efter at have leget med hulahopringe, men polstringen i vægt-ringen mindsker væsentligt de slag, der kan give blå mærker.

Hulahopringe med vægte er nemme at bruge

Det er rigtig nemt at give sig i kast med en hulahop med vægt. Ringen er en anelse større end dem vi kender fra ”gamle dage”; dette gør det nemmere at få ringen i ordentlig rotation.

Stil dig med let spredte ben og hold hulahopringen vandret med gulvet. Giv powerhoopen et skub i den retning, der føles mest naturligt for dig og vip derefter frem og tilbage. Mange af de mennesker, der aldrig har kunne ”holahoppe”, oplever at de sagtens kan få en vægtet hulahopring i gang. De er meget nemmere at bruge.

Køb hulahopring online billigt

Som med mange andre ting, er det billigste at købe hulahopringe med vægt online. Der kan være ret mange penge at spare. Et godt sted at starte er på http://www.kelkoo.dk/, hvor der er priser på mange billige hulahopringe fra forskellige forretninger. F.eks har Stadium en 1,5 kg Casall Rock ring til 349 kroner.  Powerhoop på 0,7 kilo kan købes fra denintelligentekrop.dk for 249. Det sker at de er sat ned på tilbud, så kig dig omkring før du handler, hvis du vil spare lidt penge. Det kunne jo være, at der var nogle hulahopringe på tilbud.

Del gerne med os andre, hvis du finder en rigtig god pris. Vi er altid interesseret i at høre om forhandlere der har gode tilbud.

God fornøjelse med din nye hulahop!