Mode, rejser og billige tilbud

De gode tilbud og billige varer online...

Havefliser – Fliser til haven og inspiration

Tid til lidt nyt i haven eller i indkørslen. Havefliser og andre fliser kan findes online og man kan evt. finde lidt inspiration til hvordan man kan lægge fliserne samt hvilke fliser der skal bruges. Næsten uanset hvilke havefliser du skal have, kan disse købes på nettet og leveres direkte til din hoveddør.Inspiration til havefliser

Lægning af fliser i haven er jo næsten en videnskab. Nogle vil have store kvadratiske fliser andre vil have små fliser, og nogle helt tredje, fliser lagt i mosaik. Det afhænger helt af havens øvrige udsmykning og type.

En stigende trend er mørke havefliser – især ved nybyggerier ses oftere og oftere meget mørke fliser på terrassen. Det giver et roligt og stilfuldt udtryk, men mange synes også det er lidt for mørkt.

Granitfliser er ofte anvendt til de mørke terrasser, men disse havefliser fås også i lidt mere lyse og harmoniske farver.

Granitsten havefliser

Mosaik og natursten

Fliser og sten lagt i mosaik er tit brugt som et lille krydderi til havens øvrige design. Der er intet så hyggeligt som små ”afdelinger” i haven hvor der er gjort lidt specielt, som f.eks en mosaik.
Om sommeren, når træerne og blomsternever sprunget ud, er det er rigtig smukt syn.

mosaik havefliser

Natursten sat op som støttemur er ofte brugt, men faktisk er der stor mulighed for at lægge sine havefliser med natursten af kvalitets-skifer og derved få et rigtig flot spil i farver og struktur. Natursten er meget størge og holder i mange år, selv under ret voldsomme forhold. Stenene sættes i beton for at holdes på plads.

fliser til haven

Brug lidt tid sammen med havemagasiner som havenyt, Din have og sommetider Bo bedre. Her kan du ofte også få god inspiration til din have.

1 Comment

  1. Jeg kan rigtig godt lide mosaikken med de varme farver, kan de også bruges udendørs? Og hvad skal de evt. fuges med? Det ser ud som om de er muret med noget mørtel, kan man selv lave det? ( Når man ikke er murer :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*