Er man lidt ferm og har lidt fingersnilde, er der mange penge at spare, hvis man strikker tøj til sin baby selv. Endnu bedre er det, at man kan udfolde sig kreativt og skabe noget babytøj, som ingen (eller meget få) andre har. Her kan du læse om gratis strikkeopskrifter til babyer og børn.Da jeg var baby, satte min mor en stor ære i, selv at strikke tøj til mig. Gratis strikkeopskrifter fra Hjemmet og Familie Journalen var dengang meget in – men hvis hun ikke havde en baby strikkeopskrift ved hånden, holdte hun sig ikke tilbage. Så legede hun istedet med fantasien og udfoldede sig kreativt med strikketøjet. Resultaterne var faktisk altid enestående.. Den dag i dag, har jeg stadig noget af tøjet liggende – andet er gået i arv til nye babyer i familien, og det er stadig rigtig nuttet strik hun fik lavet fra de gratis strikkeopskrifter til baby.

Strikker man selv sit tøj til sin baby, er der også penge at spare. Selvom garn kan være dyrt, kan man sagtens spare flere hundrede kroner, og samtidig få unikt strikketøj. Derudover er det hyggeligt, at sidde om aftenen af følge baby strikkeopskrifter, og tænke på den dag, hvor man endelig ser sin ”kreation” på babyen eller barnet.

Har du fundet gratis baby strikkeopskrifter?

Hvis du har fundet nogle spændende og gratis strikkeopskrifter til babyer, så tøv ikke med at del det her på bloggen. Bare skriv en kommentar med et link til de hjemmesider, hvor du fandt strikkeopskrifter. Gerne til baby og børne-strik, men hvis du har fundet noget rigtig godt til voksne og ældre, må du også meget gerne dele det.