Hvem har ikke – fra tid til anden – brug for at slå ord op i ordbogen? Online udgaverne af engelsk – dansk og dansk – engelsk ordbøgerne er smarte fordi man spare tid i forhold til de gammeldags ordbøger.

Du kan nemt finde en dansk/engelsk ordbog online… Og tilmed gratis!Gratis Dansk/engelsk ordbog online – hurtig, smertefri og gratis oversættelse

Søgegiganten Google lancerede for år tilbage en ordbog, der hedder Google Translate. Denne ordbog er gratis, og fungere til stort set alle sprog fra Dansk, engelsk til hindu og swahili.

Det der gør Google Translate til et stærkt værktøj, er ordbogens ’alsidighed’. Hvor man normalt kun kan slå enkelte ord op i en ordbog, kan Google Translate oversætte hele brødtekster – uanset længde.
Det skal siges, at resultatet ikke altid er af højeste kvalitet, men det kan i den grad bruges som inspiration til lange engelske eller danske oversættelser. Og husk ordbogen er helt gratis!

Skal man kun slå enkelte ord op i ordbogen, lider Translate af, at den kun kommer med ét resultat.  Forsøger du f.eks. at oversætte et ord som ”power”, vil den oversætte det til ”magt”, selvom samme ord kan betyde både ’strøm’, ’kraft’ o.l.

Du kan finde Google Translate her.

Vil du have en mere pålidelig dansk engelsk ordbog, så læs om ordbogen.com herunder.

God og stabil Engelsk/Dansk & Dansk/Engelsk ordbog online – oversæt med stil

Har man mod på at betale en mindre sum penge om året, vil jeg anbefale dig at bruge ordbogen.com, som både har almindelig dansk ordbog, men også et væld af andre ordbøger. Engelsk – dansk (og omvendt) samt tysk er kun et lille udsnit af de mange oversættelser, ordbogen.com kan klare. Endvidere er der fremmedordbog, synonymordbog og så videre.

Det forholdsvist unikke ved denne side er, at den fungere som en almindelig ordbog. Det vil sige, at du får eksempler på brug af det ord, du slår op, og du bliver introduceret for endelser osv.

En måned koster under 20 kroner og du kan købe abonnementet på mobilen.

Ordbogen.com her.