Gabor er tysk design og de har siden starten af 1950’erne lavet kvalitetssko til modebevidste kvinder. Fælles for alle Gabor sko og støvler er, at de er lavet af de bedste materialer og designet er utroligt stilfuldt. Gabor sko kan fås til enhver lejlighed, hvad enten det er til fest eller hverdag.Som nævnt er Gabor sko lavet siden midten af forrige årtusinde, og én af de ting, som Gabor har lært er, at lave sko der passer godt på foden uden at gå på kompromis med godt design og kvalitet. Det er udelukkende de bedste materialer der er brugt i fremstillingen af Gabor sko, og det kommer til udtryk i den lange holdbarhed, som Gabor sko og støvler har.

Gabor ligger i den middeldyre ende, og det er ikke noget at sige til. Her betaler man for mere end bare mærket, ”gabor”. Prisen afspejler i høj grad skoenes kvalitet og pasform. Alle Gabor sko er fremstillet med fokus på fodens velbefindende. Det er slut med ømme ankler og vabler på hælen, hvis du vælger at gå med fodtøj fra Gabor.

Hvis du har svært ved at finde skoene i en forretning, kan du købe dem i en webshop, eventuelt i udlandet hvis du vil spare penge på dine Gabor støvler. Hvis du køber dem i udlandet skal du dog være opmærksom på, om du kan blive opkrævet penge, hvis varen bliver fanget i tolden.

En af de webshops du kan handle Gabor sko og støvler i er brandos.dk. Vil du hellere prøve skoen inden du køber, kan du være heldig at finde mærker som Gabor i forretningerne Paw Sko eller Zjoos. Så er du i hvert fald sikker på, at du får en sko, som du kan passe. Det kan jo være svært at vide, hvis man handler Gabor sko på nettet.

Er du faldet over et godt tilbud på Gabor støvler, sko eller andet godt fodtøj, skal du være velkommen til at lægge en kommentar, så vi andre måske kan blive fristet til at købe lidt mere fodtøj fra dem :)