Flora Danica smykker har eksisteret i over et halvt århundrede, og til stadighed et nydelige.
Siden 1953 har Flora Danica tilbudt et stort antal flotte smykker. Alle smykker er inspireret af den danske natur og fauna (Deraf navnet, Flora Danica) – og efterhånden, som tiden er gået, har smykkerne fået et lidt mere moderne præg, så de ikke længere kun henvender sig til de ældre kvinder.Flora Danicas smykker er som nævnt inspireret af Danmarks natur, hav og flora generelt. F.eks. er der taget udgangspunkt i efterårets gyldne blomster og trækroner, solen og det dybblå hav.
Indtil for nyligt har smykkerne primært henvendt sig til ’ældre’ kvinder. Men efterhånden er designet blevet fornyet, og Flora Danica formår til stadighed at designe smykkerne, så de passer bedre og bedre til alle aldersgrupper.

Smykkerne fra Flora Danica er opdelt i 3 forskellige typer/kollektioner. ”Flora Kollektionen” indeholder smykker inspireret af blomster og andre planter i naturen.
”Natur kollektionen” indeholder smykker, der er inspireret af primært træer. Hav kollektionen er den kollektion, hvor man vil finde smykker med udgangspunkt i havet og dets flora og fauna.

De traditionelle og klassiske smykker fra Flora Danica er stadig primært henvendt til modne kvinder, men hvis du er på udkig efter smykker til yngre kvinder, er de at finde hos de forskellige Flora Danica detail forhandlere. Der er rigtig mange forhandlere, både online og ”offline”. Prøv en Google søgning, og du kan samtidig være heldig at finde tilbud eller udsalg og dermed få billige Flora Danica smykker.
Sandsynligheden for billige smykker er nok størst online, men bestemt ikke umuligt nede hos din lokale Flora Danica forhandler.