Du kan spare mere end halvdelen, når du køber farvede kontaktlinser online. Derudover er det en nem og enkel måde at handle på – og hvis linserne er på lager bliver de pakket og afsendt samme dag som du bestiller. Her er nogle forretninger du kan købe billige farvede kontaktlinser hos.Der er forskellige typer af farvede kontaktlinser. De mest almindelige og dem der oftest købes, er linser, der på en beskeden måde, ændrer øjets naturlige farve. Har du f.eks. lyse og blå øjne, kan du få dem til at se mørkere ud og give dem et bambi look. Farven afhænger af din naturlige øjenfarve, så forvent ikke, at du får de flotteste blå øjne, hvis de i forvejen er meget mørkebrune – men de kan hjælpe på det.

En anden type af kontaktlinser med farve, er de mere ”crazy” slags. Her kan du få linser i forskellige udformninger. En af de mere kendte, er katteøjnene, hvor pupillen bliver oval og iris har en dyrisk farve. Andre er almindelige kontaktlinser med en meget fremtræden rød, gul eller blå farve – sommetider sammensat i en spiral eller lignende. Det ser virkeligt vildt ud.

Hvor kan du købe kontaktlinser med farve?

Selv har jeg prøvet farvedelinser.dk, hvor de sælger begge typer. Deres ”Crazy lenses” koster cirka 400 kroner, hvilket ikke er alverden for den type linser. Almindelige farvede kontaktlinser svinger mellem 150 og 300 kroner afhængig af mængden, typen og kvaliteten. Ligesom ved almindelige kontaktlinser fås de farvede også i 1-dags, 14 dags og 30-dags typer.

En bekendt har haft gode erfaringer med lenscatcher.com – linserne bliver afsendt fra Tyskland, men til gengæld er der ret mange penge at spare, og udvalget skulle efter sigende være større. De har fået rimelige anmeldelser rundt omkring på nettet – så prøv dem. Og hvis du gør, så del gerne dine erfaringer med firmaet her. Det kunne være interessant.

Andre steder at købe linser?

Har du fundet andre gode steder at købe farvede eller crazy kontaktlinser, så del det med os andre. Det er altid interessant at finde nye steder, hvor man kan handle til billige penge. Så skriv en kommentar her, og fortæl lidt om hvorfor firmaet er godt og evt. hvor meget du har betalt for linserne.