Nogle af de meste populære barnevogne i Danmark er Emmaljunga, Odder og Scandia. Alle tre har været kendt for deres gode kvalitet og sikkerhed.
Barnevognene kan erhverves billigt mange steder på nettet – og hvis man har lyst er der også rig mulighed for at købe en god, brugt barnevogn.Odder barnevognen har umiddelbart haft sin storhedstid i Danmark, men sælges dog stadigt i ret stort antal. I en periode for nogle år siden, var det den klart mest solgte barnevogn herhjemme.

Siden er Emmaljunga blevet et mærke, der er på alles læber. Emmaljunga produceres i Sverige og er et kvalitetsprodukt, som man sjældent finder meget bedre. Emmaljunga barnevognene er i øvrigt produceret med særligt øje for skandinavisk design, holdbarhed og sikkerhed.

Scandia barnevogne har altid været semi-populære. De er designet i Scandinavian er specielt egnede til det nordiske klima. Det er et af de primære mål for Scandia barnevognen – udover naturligvis kvalitet.
Uanset hvilket mærke du overvejer at købe, går du næppe galt i byen. Alle barnevognene føres på nettet og kan derfor erhverves online, nemt og hurtigt – og af og til på tilbud.

Der er mange penge at spare hvis du tør og gider købe brugt. Som oftest er barnevognene velholdte og koster måske kun det halve. Her kan papkassen.dk, dba.dk og qxl.dk anbefales.
God jagt.