Planlægger i en lille rejse eller udflugt i efteråret 2011, er det en god idé at bestille rejsen i god tid. Gør du dette, er der penge at spare, så du kan få rejsen billigere. Sandsynligheden for at få et rigtigt godt hotel, er også større hvis du bestiller din rejse i god tid.Skal du holde efterårsferie i sydens sol eller skal I på storbyferie eller lignende i Nordeuropa? Der er masser af muligheder for gode og billige rejser i efterårsferien 2011, hvis du bestiller dem nu.

Personligt har min familie og jeg netop bestilt en rejse til Malta. Det er ikke garanti for godt vejr, men det er med stor sandsynlighed væsentligt bedre end det danske efterår. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide det danske efterår. Det har sin charme med alle de brune og gule farver blandet med den fugtige luft fra regnen. Men sommeren har ikke været god i Danmark, og vi har ikke været på ferie, så vi tager i stedet og bruger lidt af vores penge på en ferie i efteråret. Ferien starter for mit vedkommende sammen med ungernes – d. 15. oktober, så det kunne ikke passe bedre.

Steder at booke rejser i efterårsferien

Vi har bestilt rejsen med Falk Lauritsen i år, men der er et godt udvalg af destinationer med de fleste rejseselskaber, hvis I overvejer en tur sydpå.

Overvejer i en efterårsferie i Danmark kan i starte på visitdenmark.dk hvor i kan samle lidt inspiration. Storbyferie, cruises og den slags er der også mange udbydere af. Blandt andet har fdm travel en lang række rejser til storbyer i både Tyskland, Frankrig, Prag, Holland osv. Alle destinationer der i mine øjne er aldeles seværdige.