Easy sun parasoller er solide hængeparasoller i god kvalitet. De findes i mange forskellige størrelse, og prisen afhænger af denne. Alle Easy Sun parasoller er justerbare og med polyesterdug i flot design.Hvis du skal handle en Easy Sun Parasol, skal du være opmærksom på om der følger fod med. Sommetider følger parasol-foden ikke med i prisen, så vær opmærksom på om du får en med.

Til parasollerne fra Easy Sun, kan der tilkøbes en del ekstra udstyr. Den mest almindelig er et myggenet, der er rigtig dejlig at have på en varm sommeraften. Man bliver ikke generet af myg mens man nyder de sene sommeraftener på terrassen. Man kan også købe ekstra fødder til sin Easy Sun Parasol samt en lampe, der kan monteres inde i parasollen og oplyse terrasse. Det er også rigtig dejligt at have den mulighed.

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på din parasol, kan man nogle steder købe en ”pose”, som man kan pakke parasollen ind i. Regn og blæst kan godt få en parasol til at falme i farverne, men med en Easy Syn Kappe, kan du pakke din parasol ind, når du ikke bruger den i en længere periode.

Easy Sun Parasollerne er ikke de billigste på markedet, men de kan af og til købes på tilbud. I sommermånederne bliver de blandt andet forhandlet af Bilka. Her er parasollerne set til lige godt 2000 kroner, og det er ret billigt