Cykelholdere til bil kan fås med plads til 2,3 eller 4 cykler ad gangen. Det er en nem måde at transportere sine cykler, hvis man f.eks. skal på camping eller anden rejse med bil.
Cykelholdere der kan påmonteres anhængertrækker, er nemme og hurtige at få på plads, og er helt klart den mest effektive måde at transportere cykler på. Du kan få billige cykelholdere online.Til sommer tager vi på ferie ved Gardasøen, og vi har 3 cykler, som vi gerne vil have med. Selv cykler jeg meget, og vil gerne tage nogle cykelture i alperne, så det er et must at have cykler med.

Derfor undersøgte jeg mulighederne for at få cykler med på en cykelholder til anhængertrækket. Priserne svinger meget, men jeg fandt mig en god holder på daekbutikken.dk, hvor der var et par stykker der var nedsat. Som sagt er der forskellige størrelse af cykelholdere, så sørg for at du køber en, som kan holde alle de cykler I påtænker at tage med på ferien/rejsen. Selv skulle jeg have 3 cykler med, så jeg nøjedes med sådan en. De stiger i pris, jo flere cykler du skal have på holderen, det er klart, men som oftest kan de erhverves billigt på nettet.

Kig efter tilbuddene eller udsalg, og du skal finde. Mit tip for i dag er, at starte på http://www.daekbutikken.dk/ , hvor du kan se gode cykelholdere til anhængertræk fra Thule. Mange af dem er i skrivende stud nedsat, så det er en god start.