Camping i Frankrig er vidunderligt. Uanset om man vælger en campingplads I det nordlige eller sydlige Frankrig, får man virkelig en dejlig tur. De fleste foretrækker stranden og havet, andre elsker natur og kultur og vælger derfor en camping plads i det nordlige centrale Frankrig, hvor der er god afstand til Paris og skønne vinområder. Hvor skal har du lyst til at campere?I det sydlige Frankrig har man mod øst blandt andet campingpladser ved Rivieraen – nær Cannes, og hvis man er til glamour og den slags, er der også mulighed for at campere ved Saint Tropez i Sydfrankrig.De fleste campingpladser her, er velindrettede med alle nødvendige faciliteter og stranden er fantastisk.
Har man mod på en køretur, kan man tage til Rhone-området for at opleve den fantastiske vinkultur.

Camping i Frankrig nær vinmarker

Camping i Frankrig nær vinmarker

Tager man til de sydvestlige Frankrig, kan der også være natur på programmet. Pyrenæerne og baskerlandet byder på storslåede oplevelser. I denne del af Frankrig er der rigtig mange campingplader på menuen.

Camping sydfrankrig

Camping sydfrankrig

Camping i det nordlige frankrig

Det nordlige Frankrig er nok mest for mennesker der elsker naturoplevelser, kultur eller storbyliv. Camping i det nordlige Frankrig byder på rigtig mange oplevelser. Lige fra storbyen Paris, hvor man kunne bruge dagevis bare på seværdigheder til de storslåede naturområder i det nordlige Frankrig. Champagne ligger i nord sammen med flotte skove og er generelt et fortryllende naturlandskab.

Hvor har du planlagt at tage hen på camping denne sommer?