Overvejer du en tur til Italien og Gardasøen med campingvogn og familien på bagsædet, så er der mange muligheder for at finde den perfekte campingplads der passer til jeres behov… For der er rig mulighed for camping omkring gardasøen – og næsten alle campingpladser er fantastiske. Se mere her…
Camping ved Gardasøen er en oplevelse men SKAL have. De omkringliggende små-byer, vinslotte og vinmarker er vidunderlige. Storbyer som f.eks Verona, der ligger ca. 40 km fra campingpladsen, kan være et rigtig spændende afbræk på ferien. I øvrigt ligger hverken Milano eller Venedig ret langt fra Garda.

Gardasøen er det mest besøgte camping-område i Italien og det er med god grund. Næsten alle campingpladser er store og tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter. Lige fra store legeområder til kæmpe svømmebassiner og spil & leg. De fleste strandene omkring Gardasøen er kunstige og dermed perfekte til solbadning, da sandet er lyst og fint –uden store sten i vandkanten.

Den skønne gamle by, Lasize, med bymur omkring oser af charme. Det er en stille og idyllisk by og der ligger spændende byer og seværdigheder i umiddelbar afstand fra campingpladsen, Spiaggia d’Oro.

Sirmione der ligger i syd byder på en af de mest velholdte middelalder-borge i Italien og er en pragtfuld seværdighed.
Camping Italien, Sirminone

Hvis du overvejer at tage på camping i Italien ved Gardasøen, men er er i tvivl, så kig på billeder og anmeldelser af stedet i omkring Lazise. Du vil ikke fortryde camping i Italien – det er pragtfuldt.