Er der noget så hyggeligt og behageligt som at fyre op i pejsen og nyde varmen? Det eneste der måske ikke er så hyggeligt, er prisen på brænde. Brænde er ofte dyrt, men hvis du vil spare penge, så se mere her – der er nemlig ret billigt brænde på nettet.Forleden købte jeg et net med brænde på en tankstation til mere end 35 kroner. Det er altså ret meget, så jeg besluttede at tjekke priserne på nettet, for det måtte absolut kunne gøres meget billigere!

Og ganske rigtigt. På nettet er der rigtig gode tilbud på brænde, så man kan ofte gøre et rigtigt godt køb. Den eneste ulempe er, at man ret ofte bliver tvunget til at købe hele paller, som koster i omegnen af 1000 kroner. Det er stadig en RIGTIG god besparelse, og meget billigt i forhold til f.eks. tankstationer, men som nævnt, er det et stort parti. Hvis det ikke afskrækker dig, kan du kigge på denne hjemmeside – Her er i øvrigt også gode mængderabatter, hvis du kan bruge mere en 1 palle brænde.

Men vent lidt – det kan gøres billigere

Hvis du vil købe endnu billigere brænde, kan du tage andre metoder i brug. I genbrugsaviser o.l. er der hver uge mange gode annoncer med brænde. Udover billige priser på regulært godt brænde, kan du også finde mennesker, der afsætter træ fra helt ned til 0 kroner (Gratis!), hvis man selv vil afhente træet.
Ulempen ved disse typer træ, er at brændværdien ofte er begrænset, da der er tale om affaldstræ fra f.eks gamle paller, møbler, træhuse og den slags.

Derudover er der mange, som gerne bortgiver træ gratis, hvis blot man selv kommer og fælder det. Dette er en optimal løsning, hvis man har mod på lidt arbejde.
Se dette link, fra Rabatten på DR. Her taler de om hvordan du kan få billigt brænde. http://www.dr.dk/DR1/Rabatten/Indslag/2006/0110164238.htm

Har du fundet billigt brænde, eller har du noget træ du gerne vil af med?

Hvis du har noget brænde liggende, som du gerne vil afsætte, så skriv herunder. Læg ligeledes en kommentar, hvis du er faldet over gode priser – det kan være online, hos din nabo eller i genbrugsaviserne. Giv tippet videre!

Hav en god dag – og hold dig varm! ;-)