Bisgaard sko har i mange år lavet kvalitets sko, sandaler og gummistøvler til børn. Alle med det tilfælles, at de er i flot design og lavet med gode materialer. Der kan findes flere Bisgaard udsalg på nettet. Her er nogle sider med bisgaard sko, som du kan kigge på.Fornyligt fandt jeg siden sundbaby.dk hvor jeg købte sko og støvler til vores børn. Her havde de et ”Bisgaard udsalg”, hvor visse sko var nedsat med mere en halvtreds procent. Jeg købte et par lille støvler og nogle små fine sko.

Jeg har altid hørt godt om Bisgaard sko(Før hed de Cocomma), og tænkte at der måtte være noget om det. Stilen og designet på skoene, syntes jeg var rigtigt fint. Det var forholdsvist unikt.
Nu har jeg altså købt et par sko og nogle støvler, og må sige, at de ER rigtig fine, og jeg fik dem jo billigt, så det var ikke den store udgift at anskaffe skoene og støvlerne.

Et andet sted hvor du kan få billige bisgaard sko på udsalg eller tilbud, er http://www.growingfeet.dk/ – Her har de også et stort udvalg af både sandaler, sko og støvler stærkt nedsat.

Alt i alt vil jeg anbefale Bisgaard, hvis du skal købe nye sko til dit barn. Det er stærk kvalitet, flot design og prisen behøver ikke være høj. Se på tilbuddene nævnt ovenfor, og se efter dit barns nye, billige sko.