Mode, rejser og billige tilbud

De gode tilbud og billige varer online...

Billigt proteinpulver – Proteintilskud til din træning

Proteinpulver er et must for mange der dyrker seriøs styrketræning/muskeltræning. Protein er kroppens byggesten, og er derfor en absolut nødvendighed for muskelvækst. Uden nok protein får dine muskler ikke optimale betingelser for maksimal vækst. Proteinpulver er et kosttilskud, der sørger for, at du får nok protein. Og du kan få det billigt…Hvis du vægttræner med henblik på at skabe stor muskelmasse, kan det være svært at få nok protein/aminosyre gennem almindelig kost. Blandt andet derfor tyer mange vægttrænere til proteinpulver.

Billigt proteinpulver findes i mange forskellige varianter, smage og kvaliteter. Derfor kan det være svært for nybegynderen at finde ud af, hvilket proteinpulver man skal vælge og hvad der er det bedste proteinpulver. Visse produkter fra udlandet kan være direkte skadelige på din krop, men som udgangspunkt kan du stole på, at proteinpulver fra danske producenter er rent og i fair kvalitet. Proteinpulver fra Danmark er underlagt visse regler og love, der betyder, at du ikke sætter dit helbred på spil når du indtager dem.

Proteinpulver billigt til laktoseintolerante / laktosemalabsorption

Meget af det proteinpulver du kan købe, indeholder laktose. Hvis du er laktoseintolerant, skal du imidlertid ikke ærgre dig. Der findes protein produkter, du kan indtage selvom du er laktoseintolerant. Her i blandt, soja protein og valleprotein isolat, der generelt er meget brugt. Vær opmærksom på, at valleprotein koncentrat kan indeholde mængder af laktose. Gå derfor efter det der hedder isolat – dette er 100% renset gennem moderne filtre, der sikre dig, at produktet er i orden.

2 Comments

  1. Jeg vil ikke anbefale whey protein (heller ikke whey isolat) hvis du er laktose intolerant. Der er desværre ikke andet at gøre end at tage soja protein. Selvom det meste af laktosen er filtreret fra er der stadig noget tilbage som kan være skyld i problemer.

  2. Ja, du har ret i, at der kan forekommer laktose efter filtreringen af isolat, men mængderne er så små, at det sjældent vil være et problem for laktoseintolerante.

    Men du har helt ret i, at soja protein selvfølgelig altid er den helt sikre vej. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*