Mode, rejser og billige tilbud

De gode tilbud og billige varer online...

Billige solbriller – Køb fede og billige solbriller

Solbriller er ikke nødvendigvis et accessory, der behøver være dyrt. Selvom det er Gucci, Oakley, Ray Ban eller lignende, kan de fås til langt under normal-prisen på internettet. Behøver solbrillerne ikke være et direkte mærkevare-produkt, så kan du også få almindelige billige solbriller online.Ray Ban har i mange år været førende indefor mode solbriller. De seneste år er solbriller fra Gucci, Oakley På nuværende tidspunkt er Gucci, Prada og Tom Ford blevet rigtig moderne, men prisen for kvalitets designer solbriller er ofte også ret høj. Man kan dog spare væsentlige penge-beløb hvis man undersøger markedet for billige solbriller online.

Også selvom du ikke vil have mærkevare solbriller, er der nogle hundrede kroner at spare på tilbud og udsalg på nettet.

Se f.eks denne side, som netop nu har billige solbriller på tilbud. Her har de lige nu tilbud på en lang række mærker. Specielt de dyre mærkevarer som Gucci, Prada, Versace, Roberto Cavalli osv. På nogle af de dyre kvalitets solbriller, kan du spare helt op til 1500-2000 kroner.

Er du i stedet på udkig efter rigtigt billige solbriller, kan du slå et smut forbi denne side. Her har de prisbillige solbriller i mange forskellige varianter, former og til både mænd, kvinder, børn og til brug under sport. Priserne er overkommelige of forretningen er god.
Vær opmærksom på, at de måske er uden UV filter (læs mere om solbriller og UV længere nede på denne side).

Begge ovenstående sider har et godt omdømme på nettet, og du kan trygt handle dine solbriller der.

Solbriller med UV filter – Tænk på dine øjne når du køber solbriller

UV (eller ultraviolet lys) er stråler fra solen. UV er blandt andet det vi bliver solbrændte (eller solskoldede) af, og på samme måde som UV lys kan ødelægge vores hud, skader UV lyset også vores øjne. Nogle af de øjenskader, der ofte er set i forbindelse med UV er blandt andet grå stær. For at undgå skader på øjnene, bør du købe solbriller med UV filter. Selvom dine nyindkøbte solbriller måske er meget mørke, vil der stadig passere stråler fra solen.
Solbriller med UV filter er ofte en anelse dyere, men køber du alligevel gode produkter fra ovenstående mærker(Gucci Versace o.l.) kan du trygt regne med, at UV filter er en selvfølge.

Køber du derimod lidt billigere solbriller, skal du være opmærksom på, om de er udstyret med UV filter.

Hav en god sommer – og det med at man skal passe på øjnene hører ikke kun nytåret til! Også sommeren! ;-)

1 Comment

  1. Man kan også købe sine solbriller i de fede mærker på http://gladebriller.dk :smile:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*