Det er ikke for sjov, at Tykiet er et af de mest eftertragtede feriemål. Tyrkiet er fantastisk på alle måder! Men selvom det er eftertragtet, er det stadig muligt, at bestille en billig rejse til Tyrkiet.I en billig rejse til Tyrkiet kan du næsten være garanteret godt vejr(som næsten er det vigtigste), et land rigt på kultur, billige priser (også selve rejsen) og flotte strande og natur.

Tyrkiet eksperten er næsten det oplagte   valg, hvis man vil bestille billige rejser til Tyrkiet, men der er i den grad også gode tilbud på Apollo Rejser og Detur.dk.

Det er klart at de billigste rejser til Tyrkiet, kan købes uden for højsæsonen, men hvis man er heldig, kan man finde attraktive rejser hos ovenstående. Personligt har jeg haft held hos Apollo hvor vi bookede en all-inclusive charter rejse til lige omkring 4000 kroner. Hotellet var super og området eftertragtet.

Vil man spare penge på rejsen til Tyrkiet i sommer-sæsonen, kan man lave rejsen selv, og købe flybilletter fra de store europæiske flyselskaber og købe opholdet på hotellet i Tyrkiet separat. Hjemmestrikkede rejser er billigere fordi der ikke er et mellemled, der skal tjene penge. Derfor kan det være en rigtig god plan, hvis man ønsker en ekstra billig ferie.
Flybilletter til Tyrkiet kan blandt andet købes billigt hos mrjet og travelmarket. Ellers kan man bruge momondo til at finde de billigste flybilletter blandt utallige flyselskaber.

Hotellerne til den billige rejse til Tyrkiet, kan blandt andet findes på hotels.com eller booking.com

God rejse.