At købe en billig mobiltelefon uden abonnement, er tit den bedste måde at anskaffe sig en mobil på. For det første slipper man for at binde sig til et nyt abonnement. For det andet er det den billigste måde at købe mobil på, fordi man ikke skal betale afdrag eller abonnements-ydelse.

Mere om billige mobiler uden abonnement i denne post…Vil man gerne beholde sit nuværende nummer og teleselskab, skal man købe en mobil uden abonnement. Men hvor finder man de billigste? Ofte vil du kunne finde rigtig gode tilbud og sommetider udsalg på dit teleselskabs hjemmeside. De sælger den tit billigere for at kunne fastholde dig som kunde.

Personligt har jeg altid været kunde hos Telmore. Det har jeg været glad for, specielt fordi jeg har kunnet købe billige mobiler med håndjern. Håndjernet er et beløb man selv bestemmer. Dette beløb(f.eks 199 kr) gør selve mobiltelfonen billigere, og de penge jeg betaler hver måned, kan jeg frit benytte til f.eks tale eller SMS. Det er altså ikke penge jeg smider ud af vinduet.

Som noget forholdsvist nyt kan man anskaffe sig en billig mobil på afdrag, hvilket er en fremragende måde at få en billig mobiltelefon på, hvis man ikke lige har midlerne.

Men mere om billig mobil uden abonnement. Er du på udkig efter en billig mobil, kan du kigge på mobilpriser.dk – det er en service til prissammenligning af forskellige mobiler, så her kan du ofte finde de billigste. Klik på dette link for at gå til søgningen på mobiler uden abonnement.
Den billigste mobil uden abonnement i skrivende stund er Samsung GT E1080 til 228 kroner(inklusiv fragt). Det er en fin telefon til prisen og er udmærket til mennesker, der ikke har behov for meget andet end ringe og skrive sms’er.

Alternativt kan du kigge enten på Bilka’s hjemmeside eller gå ind i forretningen. De har sommetider tilbud på billige mobiler uden abonnement. Man kan faktisk på mobiltelefoner relativt billigt. Og hvis man ikke er så meget for at handle på nettet, kan man jo købe den i Bilkas fysiske butik, så man har et sted at gå hen, hvis telefonen går i stykker.

Lad generelt være med at købe mobiltelefoner med abonnement til 1kr – Ofte løber det samlet op i mange mange penge. Den klart billigste måde at købe telefon på, ER ved at købe dem uden abonnement og binding. Bliver du alligevel enig med dig selv om, at du gerne vil købe en 1kr-mobil, og gerne vil fortsætte med at bruge dit gamle nummer, kan du få SIM-låsen låst op ret billigt, men du skal naturligvis stadig betale abonnement i bindingsperioden på den nye telefon.

Populære mobiler uden abonnement

Lige nu er nogle af de mest solgte mobiltelefoner uden abonnement, HTC Desire – serien og iPhone. Der er mange andre HTC mobiler med i opløbet, men HTC Desire er den der sælges mest.
Er disse lige i overkanten af budgettet, men du stadig ønsker en mobil med touch skærm, kan Sony Ericsson Xperia X8 anbefales. Den er med Google Android styresystem, og koster kun omkring 1200 kroner de billigste steder.
HTC Desire kan fås til lige under 3.000 uden abonnement. Hvis du er heldig, kan du finde et ekstra godt tilbud på mobiler på din teleudbyders hjemmeside.